Tavşanlı İlkokulu
Tavşanlı Köyü Dargeçit Mardin

VİZYON

VİZYONUMUZ İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

08.20-14.10

Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 85 km uzaklıkta olup ilçe merkezine ise 18 km uzaklıktadır.

Tavşanlı Mahallesi-Dargeçit/MARDİN